Tuotteet

Free on yhtä tehokas kuin perinteiset hyttyskarkotteet, mutta uudenlaisen aktiiviaineen ansiosta Free on täysin hajuton

Free karkote Active spray

Valmiste antaa pidempiaikaisen suojan hyttysiä, punkkeja, paarmoja, hietasääskiä ja muita hyönteisiä vastaan. Ravistettava ennen käyttöä. Suihkuta kevyesti ja tasaisesti iholle. Ei vaatteille. Käsittely uusitaan aikuisilla 6-8 tunnin kuluttua, uinnin tai hikoilun jälkeen. Lapsille valmistetta saa käyttää kerran päivässä. Valmiste on hajuton ja soveltuu kaiken ikäisille, mutta lasten iholle ainetta levitetään aikuisen käden kautta. Sisältää Aloe veraa ja E-vitamiinia.

Pakkauskoko: 100 ml         

                            

Free Täikarkote

Valmiste on tarkoitettu täitartunnan estoon. Teho säilyy jopa kaksi vuorokautta kuivissa hiuksissa. Suihkuta kuiviin hiuksiin alkaen päänahasta latvoihin saakka. Paras tulos saadaan, jos hiukset pysyvät kuivina. Toista käsittely pesun jälkeen. Jos hiuksiin on jo ilmaantunut täitä, on käytettävä täiden hävittämiseen tarkoitettua tuotetta, minkä jälkeen uudelleen tartuntaa voidaan ehkäistä käyttämällä FREE Täikarkotetta. Valmiste on hajuton ja soveltuu kaikenikäisille.

Pakkauskoko: 100 ml

Free Hyttyskarkote roll-on

Valmiste antaa pidempiaikaisen suojan hyttysiä, punkkeja, paarmoja ja muita hyönteisiä vastaan. Valmistetta levitetään tasaisesti iholle. Käsittely uusitaan 6 - 8 tunnin kuluttua. Valmiste sisältää Aloe veraa ja E-vitamiinia. Se on hajuton ja soveltuu kaikenikäisille.

Pakkauskoko: 60 ml

Free Hyttyskarkote Lotion

Valmiste suojaa hyttysiä, punkkeja, paarmoja ja muita hyönteisiä vastaan. Valmistetta levitetään tasaisesti iholle. Käsittely uusitaan 4 – 6 tunnin kuluttua. Valmiste sisältää Aloe veraa ja E-vitamiinia. Se on hajuton ja soveltuu kaikenikäisille.

Pakkauskoko: 100 ml

Free Aerosoli

Valmiste suojaa hyttysiltä, punkeilta, paarmoilta ja muilta hyönteisiltä. Käsittely uusitaan 6-8 tunnin kuluttua. Kuivuttuaan aine on hajutonta. Suihkuta kevyesti ja tasaisesti iholle. Vältä aineen joutumista silmiin, suihkuta aina ensin kädelle ja levitä sitten kasvoille. Vältettävä myös sumun hengittämistä. Valmiste soveltuu kaikenikäisille, mutta lasten iholle ainetta levitetään aikuisen käden kautta. Joutuessaan vaatteille suihke voi tahrata, tahrat lähtevät pois tavallisessa vesipesussa. Ravistettava ennen käyttöä.

Pakkauskoot: 150 ml ja 75 ml

Free Hyttyspyyhe

Valmiste suojaa hyttysiltä, punkeilta, paarmoilta ja muilta hyönteisiltä. Kosteuspyyhe on käsitelty voidemaisella karkotevalmisteella. Valmistetta levitetään tasaisesti iholle, ei vaatteille. Käsittely uusitaan 4-6 tunnin kuluttua. Valmiste sisältää Aloe veraa ja E-vitamiinia. Se on hajuton ja soveltuu kaikenikäisille. 

Tehoaine

Freen tehoaine IR 3535 on Merck KGaA:n kehittämä. WHO (Maailman terveysjärjestö) on arvioinut ja hyväksynyt IR 3535 tehoaineen vuonna 2001.

Rekisteröinti

Free on rekisteröity Suomessa.

Tutkimustulokset

Free teho Suomen oloissa on tutkittu Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksessa (MTT).